22/2/14

2ª Xornada comarcal de campo a través

Aínda que o tempo nolo puxo difícil, por fin pudemos levar a cabo a 2ª xornada de cross na Moreira.
Para esta cita só estaban convocados ao redor dos trinta primeiros clasificados en cada categoría da anterior proba comarcal.
A participación deste centro foi moi numerosa contando con 56 corredores/as en total.
A climatoloxía para o día da competición ( o pasado mércores 19 de febreiro) foi inmellorable, favorecendo a fluidez das diferentes carreiras, evitando lesións e posibilitando que todos os rapaces/as puderan animar e xalear aos seus compañeiros/as.
Ao rematar as seis carreiras procedeuse á entrega de medallas para os tres primeiros clasificados en cada unha delas. Foi un momento moi emocionante no que tanto as caras dos gañadores como as do resto dos participantes reflexaban moita alegría e orgullo por ver no podio ós seus amigos/as.
O vindeiro sábado 22 de febreiro celebrarase o campionato provincial desta disciplina en ourense, no que participarán 14 alumnos/as do Rosalía.
Aquí deixamos unha breve mostra fotográfica do vivido o pasado mércores.